Пироги "Святкові" порційні

Автор: richinna 6 Декабря 2016
Пироги \
Порційні пироги, які прекрасно впишуться в святкове меню.
Просто уявіть собі: підсмажене соковите куряче м'ясо з коньяком, стиглий ананас, розплавлений сир моцарелла,який тягнеться,  вершки... і все це запечене в хрусткому листковому тісті... мммммммммм.... Смачно?! )))

Потрібно на 12 порційних пирогів діаметром 8,5 см:

  • Ананас (середній) 1 шт.
  • Куряче м'ясо 500 г
  • Сіль,перець,спеції за смаком
  • Бальзамічний оцет 1 ст. л.
  • Коньяк 2 ст. л.
  • Крохмаль 2-3 ст. л.
  • Сир моцарелла українська 300 г
  • Олія для смаження
  • Яйце для змащування
  • Вершки 100 мл
Ананас почистити і порізати на дрібні кусочки. Також стиглий ананас можна замінити консервованим.
Куряче м'ясо порізати кубиком та приправити спеціями.
Влити бальзамічний оцет (в мене домашній
Перемішати і залишити на 10 хвилин.
Розігріти сковороду з ложкою олії. 
До курочки додати крохмаль та вимішати. 
Підсмажити куряче філе на великому вогні по 1-2 хвилини з кожного боку. 
В кінці влити коньяк і підпалити (обережно) або дати випаруватися алкоголю.

Підсмажену курочку остудити,влити вершки,перемішати і додати ананас.
Листкове тісто розкачати. Вирізати формочками тісто,в яких будети запікати і розім'яти по формочкам. В мене формочки 8,5 см в діаметрі і висотою 2 см 

Посипати тісто натертою моцареллою.
Викласти куряче філе з ананасом і знову посипати моцареллою.
Залишки тіста розкачати і надрізати  спеціальним роликом або ножем.
Викласти декороване тісто на формочки і пальцем придавити по краю.
Залишки тіста прибрати, зверху пироги  змастити яйцем.
Випікати пироги з куркою,ананасом і моцареллою при 180-200 град. 25-35 хвилин.
Дістати з форми і подавати порційні "Святкові" пироги теплими. 








Смачного!
69

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 6 Декабря 2016
# 0

Або якось так, не порційно 



gutka 6 Декабря 2016
# 0

Смачно і красиво, люблю поєднувати курочку з ананасом 

richinna 6 Декабря 2016
# 0

Я коли починала експериментувати і готувати не савкове,будучи вже заміжня,питала спочатку: " а якщо я приготую...,будеш їсти?" запомнила одну фразу: "курка і ананас, я таке не розумію!" А спитай зараз?

Oksana_sadova 6 Декабря 2016
# 0

Яка красота та смакота

richinna 6 Декабря 2016
# 0

Так воно і є! починаю повертатися до соленої випічки пора повертати візитну карточку на ШефПоварі

konfairy 6 Декабря 2016
# 0

Очень празднично! Курочка с ананасом да ещё, и с коньяком! Эх, дочитала, коньяк-то треба випаровувати...

richinna 6 Декабря 2016
# +1

Но!!! перед тем,как выпарить... еще 50 г принять во внутрь,забыла написать

konfairy 6 Декабря 2016
# 0

Zmeychka 6 Декабря 2016
# 0

Ну прям всё как по заказу: и курочка, и ананасик, и моцарелла... Осталось только найти время приготовить

richinna 6 Декабря 2016
# 0

Новый Год,самое оно! Думаю,петух не обидится что мы курочку в пироги запихаем

SvetlanaAnikanova 6 Декабря 2016
# 0

А как вы делаете уксус домашний бальзамический? На сайте есть рецепт?

richinna 6 Декабря 2016
# 0

конечно!  станьте на синюю надпись "в мене домашній" в описании рецепта и перейдете по ссылке
или  
http://www.chef.com.ua/recepty/Salat/balzamichnij-chornichnij-ocet-9387.html#.WEbtkXSg_Dd

SvetlanaAnikanova 6 Декабря 2016
# 0

Спасибо.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014