Я сама не очікувала, що це настільки смачно!
Тісто виходить дуже ніжним, і просто тане в роті.
Ингредиенты
- борошно 2 стакан(-a, -ов)
- сир твердий 400 г.
- сіль за смаком
- розпушувач тіста 2 ч.л.
- вершкове масло 50 г.
- сметана 200 мл.
- жовток 2 шт.
Сир натерти на грубій терці.
Відкласти 250 г для тіста. У сир для тіста додати сметану.
Потім всипаємо борошно з розпушувачем і додаємо розм'якшене вершкове масло .
Замісити еластичне тісто. Розділити на дві рівні частини.
На присипану борошном поверхню розкачати кожну з двох частин тіста, нарізати кожну з них на частини. На кожен трикутник тіста викласти натертий сир.
Звертаємо наші трикутнички в рулетики, отримуємо рогалики.
Викладаємо на деко застелене пергаментом, змащуємо рогалики збитим жовтком.
Випікаємо в розігрітій духовці до 220 гр. протягом 15 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиБеру у КК! Це ж і до кави смачно,...і до пива!
Дякую,ЖеняМені дуже смакувало з кавою
Не знаю,як Вам з кавою?..я її не вмію пити з чимось а от до фрунцузького цибулевого супу,такі рогалики обожнюю
І до пива! Іннуш, я п'ю міцну чорну каву і з тістечками (великим шматком торту), і з бутерами, і з сиром — взагалі з усім, можна і без нічого, але великими чашками у великій кількості! Мабуть, Оксана теж, бо вона з "кавового" міста.
а як же безвуглеводна дієта? я п'ю теж міцну каву з гейзера, але її там 1 ковток на порцію... як ще нею щось можна запити...хіба коньяк?)))
Так отож після кави і сиджу! А без кави у нас в Конотопі метла не так швидко літає!
Я першу каву вживаю без нічого, а от другу і т.д. на роботі можу з канапкою чи шматочком сиру
Кроме меня на сайте ещё кофеманы есть! Я без крепкого черного кофе без сахара день не начинаю: пока не выпью, хожу как зомби
Рогалики замечательные, Оксаночка! У меня, кстати, тоже первая мысль проскочила, что они к кофе отлично подойдут
Дякую,ЯнаЗ кавою вони дуже смакують