Свистуни до перших страв

Автор: richinna 6 Сентября 2016
Свистуни до перших страв
Свистуни - смажені коржики-пампушки з часниковим ароматом, які подаються до червоного,  зеленого  або капустняко-борщу
Також можна подавати до перших страв замість хліба.

Потрібно:

  • Кефір(кисле молоко) 1 скл.
  • Сода харчова 1/2 ч.л.
  • Сіль (адигейська) 1 ч.л.
  • Борошно 2 скл.
  • Олія 1 ст. л.
Соду змішати з квасним молоком та залишити на 10 хвилин.  
Додати до кефіру сіль адигейську та борошно, замісити м'яке тісто, змастити олією, накрити та залишити відпочити 20 хвилин.
Розкотити корж товщиною 0,5 см
порізати на трикутники чи ромбики.
Смажити свистуни на олії чи в олії (кому як подобається) з обох сторін до золотої скоринки.

Я використовувала сковороду-гриль, щоб свистуни увібрали в себе меньше олії.
Гарячими свистуни посипати подрібненим часником, струсити,щоб аромат часнику охопив кожен свистун та подавати до борщу або до перших страв замість хліба. 





Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 6 Сентября 2016
# 0

мммм, і мені відразу захотілось і свистунів і борщу)))

richinna 6 Сентября 2016
# +1

Це добре! Дякую!

Oksana_sadova 6 Сентября 2016
# 0

Зразу захотілося їх спробувати з борщиком

richinna 6 Сентября 2016
# 0

Пробуйте на здоров'я! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014