Тісто для піци з кукурудзяним борошном

Автор: richinna 26 Августа 2016
Тісто для піци з кукурудзяним борошном
Для тих, хто любить хрустке тонке тісто в піці, та ще й з кукурудзяним ароматом і смаком. 
Не вистачило пшеничного борошна,прийшлося знову експерементувати...як завжди, вдало...смачно...ароматно)))

Потрібно на 3 піци:

  • Борошно пшеничне 250 г
  • Борошно кукурудзяне 100 г
  • Вода тепла 200 мл
  • Дріжджі сухі 2 ч.л.
  • Сіль 3/4 ч.л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Борошно кукурудзяне для підсипки 3 ст.л.
Замісити м'яке тісто з борошна пшеничного, кукурудзяного, дріжджів, води та солі. 
В кінці замісу додати до тіста оливкову олію.
Розділити тісто для піци на 3 частини та залишити,щоб тісто підійшло.
Тим часом приготувати соус і начинку для піци. 
Очистити свіжі помідори або взяти томати по-італійськи.
Протушкувати  помідори на оливковій олії до м'якості.
Додати трави,спеції та часник,перемішати та протушкувати 2 хвилини. 
Або взяти готовий соус для піци.
Взяти 1 ст.л. кукурудзяного борошна та посипати стіл.
Руками розім'яти одну кульку тіста.
Сформувати круглий корж для піци. 
Я це роблю руками,можна взяти і качалку.
Змастити тісто соусом та відправити в розігріту духовку до 200 град. на 10 хвилин.
Натерти сир та порвати руками базилік.
Викласти на корж з соусом начинку за бажанням, базилік,
Засипати все тертим сиром, чим більше тим краще. Бортик в піці я роблю навмисно,його дуже любить моя дочка))) 
Довести піцу до готовності в духовці.
Скажу,Вам, по секрету,як для мене:тонке тісто, італійський соус та сир...це вже дуже смачно,
а якщо тісто для піци з кукурудзяним смаком і ароматом? ...ммммм... 





Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 27 Августа 2016
# 0

richinna 29 Августа 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014