Ця приправа приготовлена на основі базової марокканської сумішші спецій, яка додає незвичної нотки гарнірам з круп та бобових культур. Приправи потрібно зовсім крихту,що гарніри заграли по-новому і стали ароматними.
Потрібно:
Марокканська суміш(базова) 1 ст. л.
Кориця 1/2 ч.л.
Куркума 1/2 ч.л.
Кардамон 1/3 ч.л.
Перець каєнський(мелений)за бажанням 1/3 ч.л.
Імбир мелений(порошок) 1/4 ч.л.
Мускатний горіх(тертий) 1/4 ч.л.
До базової марокканської суміші спецій (меленої) додати корицю, куркуму, кардамон, імбир та мускатний горіх. Якщо любите погостріше,можна додати ще перець чілі чи каєнський.
Все добре вимішати та скласти приправу для гарнірів в суху баночку з герметичною кришкою.
Зберігати приправу для гарнірів з круп та бобових культур в темному та сухому місці. Додавати до гарнірів за смаком, за 5 хвилин до кінця приготування.
Комментарии
следить за комментариямиПросто молча забрала в КК, нічого не питаючі! Моё однозначно!