Жива їжа: Горох (пророщування)

Автор: richinna 20 Февраля 2018
Жива їжа: Горох (пророщування)
Пророщений горох виходить дуже смачним, солодким і соковитим, як свіжий.

Потрібно:

  • Горох цілий (солодких сортів) 30 г
  • Вода питна
Я купую горох, який продається на насіння, сушений солодких сортів світло зеленого кольору. 250 грам-18 грн.
Горошок потрібно промити і замочити у питні воді. 30 грам на банку 0,5 л, на 1-літ.банку 60-70г 
За добу воду потрібно змінити 2 рази.
Через добу-півтори, коли горох розмокне і набуде природнього вигляду, добре промити і відцідити воду через марлю. Положити на бік  банку з горохом в тепле темне місце. Промивати кожних 12 годин.
На протязі двох діб горох має почати проростати. 
Якщо цього не відбулося і ніяких признаків немає, значить горох непригодний для пророщування.
Коли корінчик горошку проросте до довжини, як сам горошок, сховати в холодильник і вживати в їжу в сирому вигляді додаючи в салати або як самостійну страву. 
Смачного! 
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 20 Февраля 2018
# 0


ням-ням! пойду искать горошек ))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014