Починається сезон кабачків!!! Я люблю кабачки в любому вигляді, але більш за все це обсмажені в клярі.... алеж мороки з ними... і раз два та з'їли! Так що смажити потрібно багато і чим швидше. Декілька підказок, як роблю я)))))
І поєднання кабачків з горіхами та часником мені смакує більш за все.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Комментарии
следить за комментариямиНегайно випробую цей божествений спосіб! Дякую.
Використовуйте на здорв"я!
Умничка! И в самом деле быстрее! Ато пока обваляешь каждый...
Божественно!!!
До речі, так же можна і горішки подрібнити — засипаємо у пакет і скалкою їх)) Тільки слідкувати, щоб пакет не порвався. Просто і швидко. За рецепт — 5+.
Так, і горішки потрібнити та куряче філе відбити)))))))
Дякую
Ну вот узнаю Инну, столько нужных прибамбасов использует в рецепте, новинки узнаю только от тебя.спасибо
А я переживала, что это я буду кабачки жареные выставлять... как бы по рейтингу уже не положенотакие простые блюда выставлять
Юль, таким способом можно обвалять в муке все что тебе нужно и рыбу и кубики куриного филе в крахмале ит.д. ит.п. Пользуйся на здоровье!
что значит положено-не положено, должно быть все "по рейтингу" кому что положено..
с удовольствием буду пользоваться таким методом
Смакота!!!