Корзинки з грибочками - підійдуть як на кожен день, так і до святкового столу.
Корзинки з грибочками - підійдуть як на кожен день, так і до святкового столу.
Підготуємо картоплю
Відваримо її
Підготуємо гриби (у мене були консервовані)
Злегка підсмажимо гриби з цибулею.
Підготовимо крупу манну ТМ "Жменька".
З картоплі зціджуємо воду, додаємо крупу манну ТМ "Жменька" і накриваємо каструлю кришкою і так залишаємо на декілька хвилин, щоб манна крупа увібрала всю зайву воду. Потім товчемо картоплю
Із нашої картоплянно-манної маси робимо корзинки і наповнюємо начинкою, все присолюємо і відправляємо до духовки
Підсмажимо моркву і за декілька хвилин до того, як будуть готові наші корзинки, покладемо її поверх грибів. Потримаємо наші корзинки ще декілька хвилин у духовці і все готово.
СМАЧНОГО!
Комментарии
следить за комментарияминужно попробовать