Багато жінок ( і не тільки) полюбляє "Рафаело". Оскільки зараз піст, то пропоную Вам скуштувати цей десерт у вигляді "Рафаелок", але зроблений власними руками з рису.
Багато жінок ( і не тільки) полюбляє "Рафаело". Оскільки зараз піст, то пропоную Вам скуштувати цей десерт у вигляді "Рафаелок", але зроблений власними руками з рису.
Для "Рафаелок" потрібно відварити рис ТМ "Жменька"
Поки вариться рис, приготуємо "солодку заправку". Для 1 пакетику відвареногорису готуємо 1/3 склянки заправки: кип"ятимо воду з додаванням цукру ( 2 ст.л)і лимонного соку (0, 5 ч.л.).Ще теплий рис заливаемо заправкою, перемішуємо і накриваєм кришкою щоб рис вібрав у себе рідину.
На сухій пательні обсмажуємо фундук
також обсмажуємо кунжут
Мак заливаєм кип"ятком, через 15 хв. воду зливаємо, а маку даємо трохи просохнути ( дякуючи тому, що вже нарешті прийшла весна, це легко зробити виставивши мак на балкон на 15-20 хв.)
Підготовуємо кокосову стружку ( висипаєм в більший пакетик)
Формуємо "Рафаелки". В 1 ч.л. рису вкладаєм 1 горішок
Кожну "Рафаелку" обвалаєм то в кокосовій стружці,
то в маку,
то в кунжуті
"Рафаелки" готові! Смакуйте на здоров"я!
Комментарии
следить за комментариямиНеплохая альтернатива конфеткам!
Так, вийшло смачно! Смак рису схожий на то, з якого роблять роли, але більш солодкий) .Найсмачніші , як для мене , це з кокосом та кунжутом.
Полностью согласна насчет кокоса и кунжута!
Отличный рецепт!!!Просто замечательный!!!Спасибо!!!
Дякую Вам за щирість!
Что то с фантазией моей случилось.... ну ни как не могу представить вкус ни один из вариантов.. пишу этот коммент только из благодарности и уважения к автору, который не побоялся выставить это безумие (в моем понимании) на сайте... не берусь судить вкус, даже предпологаемый)) просто такой как я еще наверное не дорос.... когда то я не понимал сладкий соус к мясу или салат, где присутствовали мясо и фрукты... сейчас... понимаю, что это съедобно))).. Спасибо Вам!)
Досить їстівне ) Зазвичай на різноманітні конкурси готують щось зовсім нове, неочікуване. Цей "ексеримент", як на мене, вартий оцінки "4" з "5". Наступного разу в рис додам фруктовий сік і шоколад!