Кекс з вишнею

Автор: Oksana_sadova 22 Января 2017
Кекс з вишнею
Це рецепт від Зоряни Івченко, дуже смачний вийшов. Його можна робити із свіжої і замороженої вишні,з продуктів що переважно є у всіх в холодильнику. Дуже рекомендую спробувати приготувати таку смакоту до чашки чаю чи кави.

Ингредиенты

  • борошно 350 г.
  • яйця 4 шт.
  • цукор 300 г.
  • сметана 200 г.
  • масло 200 г.
  • вишня 600 г.
  • цедра лимона 1 ст. л.
  • розпушуват тіста 2.5 ч.л.
  • коньяк 2 ст. л.
Вишню вимити, перебрати, видалити кісточки. Посипати вишню 3 столовими ложками цукру і скропити коньяком. Прибрати в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Збити яйця із залишками цукру до біла.
Додати розм'якшене вершкове масло, і знову збити.
Додати сметану, цедру лимона і добре перемішати.
Всипати просіяне з розпушувачем борошно, перемішати.
Ось таке вийшло тісто.
Форму для кексу змастити вершковим маслом або викласти в неї папір для запікання. Помістити в форму тісто.
Зверху помістити вишню без соку.
Випікати кекс з вишнею в  розігрітій до 180 градусів духовці близько 50-60 хвилин.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
halina 22 Января 2017
# +1

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

richinna 22 Января 2017
# +1

це моє улюблене тісто для кексів з дитинства

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

Дуже мені сподобалося, спробувала маленький шматочок і отримала море задоволення, дуже ніжне 

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

Класно, що можна готувати з різними фруктами 

SvetlanaAnikanova 22 Января 2017
# +1

Очень аппетитный кекс. Я по очень похожему рецепту пеку пирог с консервированными вишнями, только не добавляю цедру и коньяк в вишни.

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

Дякую, Світлана Я думаю, що без них теж виходить дуже смачно

konfairy 22 Января 2017
# +1

И моё любимое тесто, только я с яблоками делала! Ароматное, масляное, и коньяк я тоже добавляю (когда-то полбутылки настоящего армянского в выпечку извела, кто ж знал, что он особенный, настоящий)

Ксюша 24 Января 2017
# 0

Ксюша 24 Января 2017
# 0

, обязательно попробую 

Oksana_sadova 25 Января 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014