Коржі для торта на томатному соці

Автор: richinna 3 Июня 2016
Коржі для торта на томатному соці
Колись давно записала рецепт коржів для торта з томатного соку...
А коли захотілося вночі спекти якийсь тортик,а в холодильнику мінімум продуктів,цей рецепт став у пригоді. 
Комусь такий торт нагадує медівник,комусь віддає м'ятою))) Як на мене,торт як торт))) але ніхто не здогадався з чого випечені коржі,доречі коржі пісні.

Потрібно:

  • Томатний сік (домашній) 250 мл
  • Сода харчова 1 ч.л.
  • Олія (рафінована) 75 мл
  • Цукор 1 скл.
  • Борошно 4-5 скл.
До томатного соку додати олію,
цукор та соду
Перемішати та залишити на 10-15 хвилин,щоб сода повністю погасилася.
На цьому етапі в мене заклинело відро хлібопічки,тому прийшлося місити вручну.
До томатного соку з олією,цукром та содою,підсипати борошно просіяне та замішувати тісто. 
Спочатку я замішувала тісто виделкою.
Коли стало важко мішати тісто для коржів,взяласа місити руками.
Тісто міситься легко,воно не має бути дуже забитим,приблизно таким як на вареники. 
Кількість борошна залежитьвід якості борошна і густоти томатного соку.
Розділити тісто на 4-5 частини та розкачати кожну. 
Перед тим,як вирізати корж,потрібно тісто перевернути,інакше воно "сяде" і коржі будуть нерівні і неоднакові.
Проколоти тісто виделкою та випікати в духовці при 200 град. 7-8 хвилин,корж не має бути сухим і запеченим.
Крем можна брати для торта будь який,в мене заварний. 
Перемастити коржі кремом та дати просочитися тортові.
Смачний тортик із заварним кремом та коржами на томатному соці. 







Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 5 Июня 2016
# 0

Замечательные коржи!  Я пекла на томатной пасте, было очень вкусно

Rina 5 Июня 2016
# 0

А присмаку немає?

richinna 5 Июня 2016
# 0

присмак більше схожий на медовий,но не томатний точно!

konfairy 10 Июня 2016
# 0

Иннуш, это — чистая магия! Опять вспомнила Гарри Поттера и их школу. Берем томатный сок и получаем медовик! У нас из соков только томатный и остался. Попробую — отчитаюсь!

richinna 11 Июня 2016
# 0

у меня таже история с соками))) попробуй обязательно и крема не жалей!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014