Приготовуння:
1. Яйця збиваємо з цукром
2. Додаємо мед - перемішуємо
3. Борошно поєднуємо з содою і частинами вводимо в массу з яєць, цукру та меду
4. Форму для випікання змащуєм холодним маслом обо маргарином
5. Тісто ділимо на дві порції
6. Випікаємо 15 хв. при t 180 С
7. Даємо коржам охолонути, кожен корж розрізаємо на дві рівні частини
8. Крем: збиваємо сметану з цукром і ваніліном до загустіння
9. Змащуємо коржи кремом та декоруємо
Комментарии
следить за комментариямиДуже гарне фото, Liliay!
Будь-ласка прописуйте інгрідієнти у спеціальному пукнті та коротко прописуйте про що йдеться у рецепті
А де кокосова стружка та горіхи?
І ще цікаво було б побачити трохи більше фото))
вкусно