Незвичайний яблучний пиріг

Автор: Oksana_sadova 1 Июня 2018
Незвичайний яблучний пиріг
Пиріг виходить соковитий, ніжний, легкий, в міру солодкий.

Ингредиенты

  • борошно 150 г.
  • яйця 4 шт.
  • цукор 100 г.
  • сиро плавлений (70г) 1 шт.
  • яблуко 3 шт.
  • розпушувач тіста 1/2 ч.л.
Яйця  збити з цукром в густу пишну піну за допомогою міксера на найпотужніших оборотах.Яйця слід брати охолоджені.
Збивати хвилин 8-10 до збільшення маси в 4-5 разів.Час збивання залежить від потужності вашого міксера.

В цей час плавлений сирок , не надто м'який  натерти на тертці.

У яєчно-цукрову суміш лопаткою в кілька прийомів вмішати просіяне з розпушувачем борошно.Перемішувати акуратно, але активно.
Далі також акуратно вмішати в тісто натертий плавлений сирок .

Яблука очистити, видалити серцевину і нарізати не надто крупно.Необхідно 300-320 г очищених і нарізаних яблук і акуратно додати їх до тіста.

Дно  форми для випічки (діаметр 20 см) простелити пекарської папером.Змастити форму олією (і дно, і боки форми).
Вилити тісто у форму.

Випікати пиріг в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці 35-40 хвилин - до рум'яності.
Перед подачею можна посипати пиріг цукровою пудрою.
 
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 1 Июня 2018
# +1

Дійсно незвичайний

Oksana_sadova 1 Июня 2018
# 0

І дуже смачний!!! Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014