
Смачний пісочний пиріг з яблуками,згущеним молоком та ванільним пудінгом.
Швидко та легко готується.
Смачний пісочний пиріг з яблуками,згущеним молоком та ванільним пудінгом.
Швидко та легко готується.
![]() |
Тісто на два пирога для форми діаметром 24 см: Борошно-370 г Масло вершкове-150 г Цукор- 150 г Яйця- 2шт. суміш спецій для випічки -1ч.л. розпушувач тіста- 1ч.л. Борошно розтерти в крихту з цукром,розпушовачем та маслом в блендері. |
![]() |
Додати яйця,суміш спецій. Замісити тісто. Та покласти в холодильник на 20-30 хв. |
![]() |
Половину тіста руками розім'яти по формі. Проколоти виделкою та випікати 10 хвилин в аерогрилі(духовці)- 205 град. |
![]() ![]() |
Для начинки: Яблука 4-5 шт.(500 г) згущене молоко - 4-5 ст.л. Викласти яблука на пісочний корж та полити молоком. Випікати ще 20 хвилин. |
![]() |
Заливка: Пудінг ванільний- 1пач.(40г) Молоко(вода)- 200 мл згущене молоко- 4 ст.л. цукор за смаком. Пудінг змішати з холодним молоком. Заварити на маленькому вогні до густоти вершків. |
![]() |
Додати до пудингу цукор та згущене молоко. |
![]() |
Залити яблука заливкою та випікати пиріг ще 10-15 хвилин. Зверху посипати кокосовою стружкою. |
![]() ![]() |
Смачний та ароматний пиріг з яблуками під пудінгом! |
Смачного! |
Комментарии
следить за комментариямиКаких размеров яблуки, Иннуш?
мелко-средних
Взвесила и исправила специально для тебя-500г+ их надо почистить и удалить сердцевину.
Сгущенка дает тоже что и здесь! Просто очень вкусно!
Да видела я тот рецепт, где Янушик в платье летнее не влезает
Откормила всех
. Я думала сгущенка, кроме вкусности дает еще что то для теста.. Я в этом не спец, вот и уточнила.
Что могу сказать, не то, что мучного и сладкого, у нас даже сахара нет и не бывает практически.
Как говорил мой дед, что чай, что кофе — сахаром только испортишь. Даже кофе пил со щепоткой соли. Видимо я в него..
Несомненно очередная вкуснятина!
Утащила!
У мами сьогодні день народження поки мами немає попробую