Дуже
швидкий у приготувані та смачний пиріг з яблуками.
Ингредиенты
- тісто листкове 250 г.
- масло вершкове 20 г.
- цукор 60 г.
- яблука 3 шт.
- кориця мелена 0,5 ч.л.
- яйця курячі 1 шт.
- вершки 20 мл.
Підготувати яблука — помити, почистити та порізати дольками.
Масло з цукром розтопити на сковороді.
Додати яблука, корицю та слегка обсмажити їх.
Тісто розморозити. Слегка розкатати качалкою на папері для випічки та викласти у форму (у мене 20 на 20 см.).
На тісто викласти яблука.
Залити заливкою із збитого яйця та сметани.
Випікати при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
Готовий пиріг я притрусила цукровою пудрою.
За рецепт дякую Олесі (a-lesa).
Комментарии
следить за комментариями