Жовтки розтерти з цукром, додати м'яке масло, борошно з порошком. Замісити тісто і розділити його на три частини (дві більші, одна менша). Меншу частину поставити в морозилку.
Розкачати одну частину тіста і спекти пустий корж.
На другу розкачану частину тіста викласти дольки яблук, вмочених у сирий немелений мак. Спочатку добре збити білки і додати порошок (желе) ,потім їх викласти на яблука, зверху натерти тісто з морозилки і спекти корж.
Пекти при 180С приблизно 30 хвилин.
Для крему спочатку приготувати сироп: злегка збити яйця із молоком в посудині до повного перемішування (не в піну).Додати цукор і поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 5 хв.Сироп охолодити, накривши плівкою.Масло кімнатної температури добре збити, потім далі збиваючи додавати по одній столовій ложці сиропу.
На корж з яблуками викласти крем, на крем порізані пластинками банани і накрити чистим коржем. Зверху прикрасити за бажанням.
Комментарии
следить за комментариямиОксана, а як білки збиваються з галаретками? Галяретка це желе?
Желе Спочатку добре збити білки, а потім додати порошок (желе)
Все переправила в тексті і більше розписала, думаю що буде так зрозуміло, якщо ні,питайте, я завжди із задоволенням відповім
Гарна ідея! Можна спробувати різні желе.
Буде інший колір та смак Як для мене це ідеальне поєднання ківі і яблука, в даному варіанті, але завжди можна експериментувати
А схоже на справжні ківі.
Це такий ефект дають яблука, мак і желе
И я подумала, что присутствует киви. Это мак, наверное с желе такое впечатление оставили.
Сачкуємо,да? Де пошагові?
Буду його пекти на свята, виставлю Виставила рецепт,можливо комусь на свята пригодиться,бо пляцок дуже смачний і вартий уваги
Интересный пляцок получился!
Дуже смачний вийшов, рекомендую
Як і обіцяла додаю покрокові фото, пекла його на Різдво для батьків: