З усіх складників замісити густе тісто і поділити на 4 частини.
2 з них відложити в морозилку.
Розкачати перший корж прямокутної форми.
На нього покласти мак, який попередньо запарити, розтерти, додати збиті білки й інші інгредієнти.
Зверху мак затираємо однією частиною тіста з морозилки і печемо при температурі 180 градусів до готовності.
Розкачуємо ще одну частину тіста і на неї викладаємо вишні у власному соці, або ж яблука порізані на скибочки і пересипані цукром(так як у мене).
На яблука тремо останню частину тіста з морозилки і випікаємо.
Перемазуємо пляцок будь-яким кремомю Я робила масляний (масло збити з вареною згущонкою).
Комментарии
следить за комментариямивыглядит очень аппетитно и вкусно
апетитний шматок, гарний рецепт, беру на замітку)
Дякую, надіюсь вам сподобається.