На пісну вечерю пекла рогалики з вишнею.
Ингредиенты
- дріжджі сухі 2 ч.л.
- борошно пшеничне: 385 г.
- борошно кукурудзяне 15 г.
- цукор 50 г
- олія оливкова 50 мл.
- вода 250 мл
- для начинки:
- вишні без кісточки
- крім того:
- цукрова пудра
Воду з цукром довести до кипіння і повного розчинення цукру. Вистудити до 38-40℃.
У форму для випічки у ХП закласти всі інгредієнти у послідовності згідно до вашої моделі, у мене Панасонік — спочатку закладаю сухі інгредієнти (дріжджі і борошно), далі олія, а насамкінець тепла солодка вода. Програма «Піца» у мене триває 45 хвилин.
Потім тісто добре обім'яти, вимісити ще раз і розділити на дві рівні частини.
З кожної частини
тіста розкатати коло, розрізати на сегменти,як на фото.
Сформувати рогалики, використовуючи будь-яку улюблену начинку. Нам найбільше смакують з вишнею)))
Дати підійти 15-20 хвилин. Перед запіканням я змастила рогалики міцним чаєм.
Випікати при температурі 180-190 градусів приблизно 18-20 хвилини.
Перекласти на решітку для охолодження. Зверху припорошити цукровою пудрою.
Комментарии
следить за комментариямиРогалики неймовірніКатя, з Різдвом Христовим вітаю Тебе і всю Твою родину! Куті смачної,Коляди гучної,Щасливого Різдва І на весь Рік добра!
Дякую, Оксана! Вітаю і тебе з Різдвом! Нехай свято дарує позитивні емоції та радісні моменти! Бажаю миру, добра, тепла, достатку, родинного затишку. Веселих свят!!!
Дякую,Катя!
гарні рогалики я теж пекла з маком
Дякую. З маком також файно, я хочу ще на свята маківник спекти.
Які апетитні!
дякую) дуже бюджетні рогалики.