Пропоную приготувати дуже смачний сирний пиріг з яблучною начинкою.
Ингредиенты
- Тісто:
- масло 100 г.
- цукор 50 г.
- щіпотка солі
- жовток 2 шт.
- лимонний сік 1 ст.л.
- пакетик ванільного цукру
- пакетик розпушувача
- борошно 170-190 г.
- Начинка:
- сир домашній 200г.
- сметана (20%) 400г.
- цукор 100 г.
- молоко 100 мл.
- яйця 2 шт
- пакетик ванільного цукру
- ваінльний пудинг 2 ст.л.
- Яблочна прослойка:
- яблука 1 кг.
- цукор 3 ст.л.
- лимонний сік 2 ст.л.
- ванільний цукор 1 ст.л.
- ванільний пудинг 1 пакетик
Змішати м'яке масло, цукор, ванільний цукор - збити добре.
Змішати жовтки з сіллю і лимонним соком.З'єднати масло з жовтками. Додати просіяне борошно і розпушувач.
Розкачати і викласти тісто у форму.
Яблука почистити і натерти на крупній тертці і трохи віджати сік. Залити їх лимонним соком, додати цукор, цедру, ванілін і пудинг, все ретельно перемішати і
відразу ж викласти на тісто. Розрівняти. Випікати 20 хвилин при 180, накривши форму фольгою.
Збити сир, сметану і цукор до однорідної кремоподібної маси. Збити яйця з ванільним цукром, молоком, пудингом. З'єднати обидві маси і перемішати.
Після 20 хвилин випічки вилити на яблука молочну начинку і випікати ще 30-40 хвилин до готовності при 170 С.
Комментарии
следить за комментариямиНіжний пиріг! До речі, дуже гарний у тебе посуд(моя слабкість).
Пиріг вийшов дуже смачний та ніжний ДякуюПосуд це також моя слабкість
Яблочный пирог с творогом просто не может быть невкусным!
Смакота! зараз би хоч шматочок