Дуже люблю вівсяне печиво, маю багато різних рецептів. Сьогодні пропоную більш осінній варіант - смачно та корисно.
Ингредиенты
- вівсяні пластівці 1 скл.
- банан 1 шт.
- половина яблука
- морква (не велика) 1 шт.
- мед за бажанням
- насіння і сухофрукти
Для приготування печива я взяла добру жменю родзинок, ягід годжі і сушену журавлину. А ще стільки ж насіння гарбуза, соняшника і льону.
Яблуко і моркву стерти на дрібній стороні тертки. Банан роздавити вилкою. Все змішати в глибокій мисці.
Додати вівсяні пластівці, насіння та сухофрукти. Мед або цукор за смаком (я люблю без меду/цукру). Масу перемішати ретельно і залишити на півгодини.
Форму для випікання вистелити папером для випічки. З маси формуємо кульки і викладаємо на форму. Зверху кульки трішки придавити.
Випікати в духовці при температурі 180 градусів приблизно 25-30 хвилин..
Готове печиво викласти на решітку для охолодження.
Комментарии
следить за комментариямиБез муки і цукру!!! Клас!!! спробую обов'язково!!! Фото чудові!!!
Це вівсяне печиво на смак інше, ніж з вершковим маслом, але набагато корисніше. Якщо ти любиш солодке, то можеш додати трішки меду.
Вийшло, смачно та корисно.
Супер дякую за фотозвіт)
Це просто супер фітнес-печіво, Катя!
так, намагаюсь все частіше їсти тільки здорову їжу)))
О! Моя тема! Как раз без сахара
супер, отже я не одна)
Супер печиво!
Щиро дякую, Інна
Мега-витаминное печенье получилось!
Для тех, у кого начался сезон "Похудею к новому году", будет идеальним и десертом, и перекусом, и завтраком!
ДЯкую