Яблучно-вівсяні вафлі-оладки

Автор: richinna 24 Апреля 2016
Яблучно-вівсяні вафлі-оладки
Ароматні вафлі-оладки в вафельниці з яблуками і вівсяними пластівціми, ніжні та смачні... для дітей та дорослих... на сніданок чи полуденок.

Ингредиенты

  • Молоко або вода 150 мл
  • Масло вершкове 30 г
  • Цукор 3 ст. л.
  • Вівсяні пластівці 6 ст. л.
  • Борошно 6 ст. л.
  • Кориця 1/4 ч.л.
  • Розпушувач 1/2 ч.л.
  • Яблуко середнє 3 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
Молоко прогріти з маслом і цукром до 40 град, щоб масло розтануло в молоці. 
В тепле молоко додати вівсяні пластівці, борошно та корицю з розпушувачем.  Вимішати тісто.
Додати до тіста натерте яблуко. 
Вимішати та додати яйце,можна і без яйця...
...якщо вафлі-оладки мають бути пісними, масло замінити на олію,а молоко на воду. 

Випікати яблучно-вівсяні вафлі в бутербродниці до готовності.
Подавати ароматні яблучно-вівсяні  вафлі-оладки  з сметаною, згущеним молоком чи шоколадною пастою






Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014