Кукурудза консервована - 1 банка
Палички крабові заморожені - 400 грам
Яйця курячі - 5 штук
Сирок плавлений - 2 штуки
Цибуля ріпчаста -1 штука
Майонез - за смаком
сіль, перець - за смаком
Кукурудза консервована - 1 банка
Палички крабові заморожені - 400 грам
Яйця курячі - 5 штук
Сирок плавлений - 2 штуки
Цибуля ріпчаста -1 штука
Майонез - за смаком
сіль, перець - за смаком
Викладаємо яйця в середню каструлю і заливаємо звичайною холодною водою так, щоб вона повністю покривала компонент. Ставимо ємність на середній вогонь. Коли яйця закиплять, варимо їх круто протягом10 хвилин. Відразу ж після цього вимикаємо конфорку, а каструлю ставимо під струмінь холодної води.
Скориставшись консервним ножем, відкриваємо банку з кукурудзою і обережно зливаємо з неї рідину. Сам інгредієнт висипаємо на друшляк.
Заморожені крабові палички викладаємо в чисту тарілку і на час залишаємо осторонь доходити до кімнатної температури. Коли компонент повністю розморозиться, знімаємо з нього захисну плівку і кладемо на обробну дошку і ріжемо кубиками.
Комментарии
следить за комментариями