Куряче м'ясо в подвійному маринаді

Автор: richinna 8 Мая 2017
Куряче м'ясо в подвійному маринаді
Ще одна ідея для пікніка, цікавий і дуже простий рецепт смачної курочки в подвійному маринаді.

Потрібно:

  • Курячі стегна (без кісточки) 6 шт.
  • Вино (будь яке) 100 мл
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Приправа для курки 1 ст. л.
  • Гранатовий сік 1 скл.
  • Сік лимону 1/3 шт.
Курячі стегна обрізати від кісточки та зняти шкірку курячу, заманинувати куряче м'ясо в спеціях, вині та оливковій олії. Так готую я в домашніх умовах на грилі.
Якщо готуєте на природі на вуглях, то можна вирізати кісточку, але так щоб залишилась та трималась збоку і курячу шкірку з жиром. Приправити курочку тільки спеціями або сіллю з перцем. 
Смажити курячі стегна склавши навпіл на грилі до готовності. 
В теплий гранатовий сік (не з холодильника) вичавити сік лимону та розмішати.
Гаряче смажене м'ясо курки скласти в емальовану миску або глиняний посуд.
Залити гранатовим з лимонним соком, накрити кришкою та дати постояти 5-10 хвилин.
Подавати курочку в подвійному маринаді теплою. 
Зберігати в гранатово-лимонному маринаді в холодильнику. 

Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 8 Мая 2017
# 0

Нет слов. Это надо !!! В следующие выходные обязательно сделаю.

richinna 8 Мая 2017
# 0

я подожду!

Oksana_sadova 11 Мая 2017
# 0

Маринад суперовий

richinna 13 Мая 2017
# 0

Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014