Ще одна ідея для пікніка, цікавий і дуже простий рецепт смачної курочки в подвійному маринаді.
Потрібно:
- Курячі стегна (без кісточки) 6 шт.
- Вино (будь яке) 100 мл
- Оливкова олія 2 ст. л.
- Приправа для курки 1 ст. л.
- Гранатовий сік 1 скл.
- Сік лимону 1/3 шт.
Курячі стегна обрізати від кісточки та зняти шкірку курячу, заманинувати куряче м'ясо в спеціях, вині та оливковій олії. Так готую я в домашніх умовах на грилі.
Якщо готуєте на природі на вуглях, то можна вирізати кісточку, але так щоб залишилась та трималась збоку і курячу шкірку з жиром. Приправити курочку тільки спеціями або сіллю з перцем.
Смажити курячі стегна склавши навпіл на грилі до готовності.
В теплий гранатовий сік (не з холодильника) вичавити сік лимону та розмішати.
Гаряче смажене м'ясо курки скласти в емальовану миску або глиняний посуд.
Залити гранатовим з лимонним соком, накрити кришкою та дати постояти 5-10 хвилин.
Подавати курочку в подвійному маринаді теплою.
Зберігати в гранатово-лимонному маринаді в холодильнику.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиНет слов. Это надо !!! В следующие выходные обязательно сделаю.
я подожду!
Маринад суперовий
Дякую!