0,5 кг печінки свинячої
2 цибулини
4 яйця
1 скл. молока
1 скл. борошна
1 ч.л солі
0,5 ч.л. перцю
2-3 зубці часнику
майонез
1 варене яйце для оздоблення
0,5 кг печінки свинячої
2 цибулини
4 яйця
1 скл. молока
1 скл. борошна
1 ч.л солі
0,5 ч.л. перцю
2-3 зубці часнику
майонез
1 варене яйце для оздоблення
1) Печінку почистіть від плівки та вимочіть її у воді або в молоці
2) Змеліть печінку разом із цибулею у м’ясорубці
3) Виходить однорідна і доволі рідка маса. Додайте туди яйця і збийте міксером або блендером
4) Додайте до змеленої печінки молоко та борошно, сіль, перець
5) Ретельно усе вимішайте. Тісто для печінкових млинців готове
6) Смажте млинці на добре розігрітій сковорідці
7) Перемажте млинці майонезом із часником
Зверху прикрасьте торт тертим вареним яйцем.
І тортик готовий)
Комментарии
следить за комментариямиПеченочный тортик часто готовят к застолью
Обожаю такой тортик..у меня свекровь делает такой,только вместо посыпки берет не яйцо,а обжаренную морковку....попробуем Ваш вариант=)
попробуйте