
На природі все смачніше! люблю готуватись до пікніка, тоді є передчуття чогось хорошого)
На природі все смачніше! люблю готуватись до пікніка, тоді є передчуття чогось хорошого)
500 гр філе минтая чи якось другої риби
1 перець чилі
2 ст. л. лимонний сік
60 мл соєвий соус
2 зуб часник
30 гр імбир
1 шт. цибуля
сіль за смаком
![]() |
Нарізаєм перець чилі та дрібнимо часник |
![]() |
Чистимо імбир і нарізаємо маленькими кубиками
|
![]() |
рибу нарізаємо все заправляємо соєвим соусом та соком лимона, солимо морською сіллю та вимішуємо з імбирем та інш.готовими інгрідієнтами.
|
![]() |
все залишаємо на 20 хв. |
![]() |
якшо ви вдома готуєте, потрібно замочити спаржки на пару хвилин у воду. І підсмажувати у духовці 15 хв при 180 С. При цьому насиляти 1 кусочок рибки потім кільце цибулі і т.д. Смачного!!
|
Комментарии
следить за комментариямиСмачно)
ага,дякую))
вкуснятина, хорошее сочетание для маринада
вкусно!
Крвсивая подача, красивая тарелка