риба в імбирному маринаді та з перцем чилі

Автор: kutusja 19 Мая 2014
риба в імбирному маринаді та з перцем чилі

На природі все  смачніше! люблю готуватись до пікніка, тоді є передчуття чогось хорошого)

500 гр філе минтая чи якось другої риби

1 перець чилі

2 ст. л. лимонний сік 

60 мл соєвий соус

2 зуб  часник

30 гр імбир

1 шт. цибуля

сіль за смаком

Нарізаєм перець чилі та дрібнимо часник

Чистимо імбир і нарізаємо маленькими кубиками

 

 

рибу нарізаємо

все заправляємо соєвим соусом та соком лимона, солимо морською сіллю та вимішуємо з імбирем та інш.готовими інгрідієнтами.

 

все залишаємо на 20 хв.

 

якшо ви вдома готуєте, потрібно замочити спаржки на пару хвилин у воду. І підсмажувати у  духовці 15 хв при 180 С. При цьому насиляти 1 кусочок рибки потім кільце цибулі і т.д.

Смачного!!

 




65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 20 Мая 2014
# 0

Смачно)

kutusja 20 Мая 2014
# 0

ага,дякую))

Inna_Kulinar 21 Мая 2014
# 0

вкуснятина, хорошее сочетание для маринада

julinka 21 Мая 2014
# 0

вкусно!

snv71 8 Июня 2014
# 0

Крвсивая подача, красивая тарелка

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014