Свинина - 1 кг
Темне пиво - 250-300 мл
Майонез (жирний) - 150г
Часник - 4 зубчики
Біла гірчиця (насіння) - 1 ч. л.
Паприка - 1/2 ч. л.
Перець чилі - 1/8 ч. л.
Базилік - 1 ч. л.
Сіль, рослинне масло для змазування решітки.
Свинина - 1 кг
Темне пиво - 250-300 мл
Майонез (жирний) - 150г
Часник - 4 зубчики
Біла гірчиця (насіння) - 1 ч. л.
Паприка - 1/2 ч. л.
Перець чилі - 1/8 ч. л.
Базилік - 1 ч. л.
Сіль, рослинне масло для змазування решітки.
Свинину вимити, обсушити, зрізати зайвий жир, нарізати невеликими однаковими шматочками.
Часник очистити, пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. У мисці змішати перець чилі, паприку, гірчицю, базилік, часник, сіль (за смаком), майонез і темне пиво, перемішати до однорідності.
Свинину перекласти в підходящу посуд, залити маринадом, перемішати м'ясо, щоб маринад рівномірно розподілився і прибрати в холодильник на 4 години.
Шматочки свинини вийняти з маринаду, наколоти на шампури) і готовий шашличок СМАЧНОГО!!!
Комментарии
следить за комментариямиJuliaw, добро пожаловать на конкурс и сайт
а вы и в жизни настоящий Шеф-повар ?
Ксюша, спасибо) я также очень рада, что у нас есть такой хороший сайт, где можно поделиться своими рецептами)
Я по профессии нет, по жизни так)
Вот такой шашлык,как на заглавном фото я бы уже снимала и ела
Хороший маринад! И шашлычок аппетитный!
Только соль желательно добавлять сразу перед нанизыванием на шампура, а не сразу, чтобы мясо в процессе маринации не теряло сок.
хорошо будем так делать
Я бы съела с последней фотки из кастрюльки с лучком.