Заварне тісто:
В каструлі з товстим дном змішати воду, молоко, вершкове масло та сіль поставити на вогонь щоб суміш закипіла.
Кондитерський мішок з насадкою наповнити тістом, видавити на деко застелене пергаментом еклери та поставити деко в духовку розігріту до 200 С на 15 хв., потім температуру зменшити до 150 С і випікати еклери ще 15-20 хв. щоб вони підсохли і стали рум’яні.
Крем:
Борошно поступово залити молоком, добре перемішати, і варити помішуючи поки суміш не почне гуснути. Суміш охолодити.
Сир перетерти блендером, додати масло кімнатної температури, жовтки збиті з цукром, ванільний цукор. Все збити міксером до однорідної маси.
В отриману сирну масу слід додати охолоджену суміш молока з борошном, і ще раз перемішати.
Желатин необхідно розчинити у гарячій воді до однорідного стану і охолодити до кімнатної температури.
Яєчні білки збити в піну.
В крем додати цедру і сік лимону, розчинений желатин, та збиті білки. Все перемішати та поставити в холодильник на 10 хв.
В кондитерський мішок з насадкою викласти крем і наповнити ним наші еклери.
Комментарии
следить за комментариямиОбожнюю еклери. Цікавий крем, треба приготувати)))
Дякую Спробуй, поділишся враженнями.
Да, крем дуже незвичайний! Ох, дівчата, скоро ж Новий рік, з вашими тістечками — прощавай фігура та нова сукня!