Пікантна рулька

Автор: richinna 20 Октября 2016
Пікантна рулька
Осінь...жовтень...рулька...  і конкурс від ТМ"Жменька"))) 
Соковита рулька в мультиварці з легким пікантним смаком і пряним ароматом линону, лаванди і хмелю.

Потрібно:

  • Рулька (свиняча гомілка) 1 шт.
  • Часник 5-6 зубчиків
  • Лимон з цедрою 1/2 шт.
  • Розмарин (сушений) 1 ст. л.
  • Соль 2 ч.л.
  • Марокканська суміш,чорний мелений перець по 1/2 ч.л.
  • Базилік зелений 2 ст. л.
  • Гірчиця (солодка,лагідна) 1 ст. л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Перець чилі за смаком
  • Пиво (живе) 330 мл
  • Мінеральна газована вода 330 мл
  • Лаванда 1 ч.л.
Щоб зубчики часнику швидко очистити, їх потрібно придавити лезом ножа паралельно до дошки,щоб лушпиня тріснуло та очистити. 
Лимон разом з шкіркою порізати на куски та скласти в блендер додавши всі інші спеції. 
Перебити маринад для рульки в густу пасту.
Рульку попередньо вимочити у воді (ніч в холодильнику). Почистити шкіру ножем до білого кольору. 
Гострим ножем по спіралі прорізати шкіру на рульці.
Рясно змастити свинячу гомілку маринадом з усіх боків та в усіх прорізах.
Загорнути в 2 шари фольги , закрити конвертом,щоб сік не витікав та залишити маринуватися рульку від 2 до 12 годин в холодильнику. Дістати рульку з холодильника та залишити при кімнатній температурі,щоб рулька "зігрілася".-це дуже важливо!!!

Поставити каструлю з рулькою в мультиварку та включити програму випічка 45 хвилин. 
Від лаванди потрібні лише квіти.
Через 45 хвилин розгорнути рульку та викласти разом з м'ясним маринадом в каструлю мультиварки, фольгу викинути.
Влити до рульки в каструлю мультиварки пиво та мінеральну воду,додати квіти лаванди та увімкнути програму "тушкування 1 година"
Соковиту пікантну рульку можна подавати як теплою(дати рульці "відпочити" 20 хвилин) так і холодною.
Дуже смачна і дуже соковита пікантна рулька з ароматом лаванди,хмелю та лимону. 







Смачного!
Отличный набор  круп от ТМ "Жменька" на любой вкус. 
79

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 21 Октября 2016
# 0

Ну, шикарный Октоберфест

richinna 21 Октября 2016
# 0

Таки да! Дякую,Женя!

julinka 21 Октября 2016
# 0

супер!

richinna 21 Октября 2016
# 0

Спасибо,Юляшка за поддержку и коммент

Zmeychka 24 Октября 2016
# 0

Твоя рулька однозначно в КК!  Маринад просто бомба!

richinna 25 Октября 2016
# 0

Дякую,Яночка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014