Є рецепти,які хочеться опублікувати "вже,і ще на вчора"))) Якщо Ви любите кокос,як я,цей рецепт для Вас!
Неймовірно ароматне,смачне і швидке печиво,яке готується максимум 10 хвилин, при цьому 1-2-3 хвилини випікається (залежить від духовки)!
Рекомендую випікати це печиво пізно ввечері або зранку перед роботою,тому що воно ще має вистоятися і дозріти.
Потрібно:
- Горіх грецький або за смаком 1/2 скл.
- Родзинки 1 ст. л.
- Шоколад 35 г
- Стружка кокосова 75 г
- Білок яєчний 2 шт.
- Цукрова пудра 2/3 скл.
- Сік лимону 3-5 крапель
Розігріти духовку до максимальної температури!!! В мене макс.230 град.,тому моє печиво випікалося 2,5 хвилини, при температурі 260 град. печиво випікається 1 хвилину.
Шоколад( в мене дропси і білий натертий), родзинки,мелений горіх і кокосову стружку перемішати.
В курячий білок додати сік лимону.
Взбити міксером 2-3 хвилини, додати цукрову пудру і збивати до стійкої піни.
Додати до збитих білків горіхово-кокосово-шоколадну суміш, та легенько вимішати.
Застелити деко фольгою,блискучою стороною догори.
На деко формуючи печиво викладати тісто приблизно по 1 ст.л.(без верху) легенько приплюснути зверху.
Випікати в добре розігрітій духовці при 270-260 град. 1(одну) хвилину, при 230 град. 2-3 хвилини.
Як тільки печиво почне рум'янитися по краю, одразу виключити духовку і залишити печиво в духовці,не відкривати!!!
Кокосове печиво стане рівномірного кольору через деякий час.
В гарячій духовці печиво само дійде до потрібного стану, як мінімум кокосовому печиву потрібно вистоятися 3-4 години.
Я не любитель пекти печиво, але це кокосове печиво я печу і буду пекти із задоволенням!
Ну і експерементувати,як завжди)))
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиНіжне печиво
Сегодня уже двойную порцию сделала по-заказу)))))) Чувствую,не скоро надоест,сама бы ела каждый день
И я!!! Обожаю кокосовую стружку
Дуже смачний склад печива.
Так,печиво суперове! Але тепер думаю,що з жовтками робити?
Кокос — моя слабость! В КК! Спасибо!
и моя, и дочки!