Кукурудзяні млинці-налисники

Автор: richinna 12 Марта 2016
Кукурудзяні млинці-налисники
Тим, хто любить кукурудзу, пропоную приготувати млинці з кукурудзяним смаком. 
Готуються налисники  з кукурудзяного та пшеничного борошна,мають кукурудзяний аромат.  Можна загорнути в млинці будь яку начинку і запекти налисники в духовці. 

Потрібно для кукурудзяних млинців:

  • Молоко кисле(кефір) 250 мл
  • Молоко свіже 250 мл
  • Вода (окріп) 250 мл
  • Борошно кукурудзяне 1 скл.
  • Борошно пшеничне 1,5 скл.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор 3 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Сода 1 ч.л.
  • Олія 2 ст. л.
Кисле молоко змішати з свіжим,додати сіль та цукор, і прогріти до 40 град.  

Додати кукурудзяне та пшеничне борошно,перемішати, щоб тісто було без грудочок, влити олію. 

Закип'ятити воду, погасити в окропі соду та тоненькою цівкою влити в тісто постійно швидко помішуючи. Тісто виходить рідким дуже, як для ажурних млинців,але це нормально.
Смажити млинці на розпеченій сковороді змащеній пензликом з олією.
Налисники спочатку виходять хрусткими,а потім стають м'якими,коли млинці складаються один на другий.

Для начинки потрібно:

  • Яйце куряче(варене) 4 шт.
  • Тунець консервов. 1 баночка
  • Гриби консервов.(в олії) 2-3 ст. л.
  • Зелена цибуля 4-5 шт.
  • Майонез домашній 1-2 ст. л.
Порізати зелену цибулю,додати гриби та тунець, все перемішати.
Порізати варені курячі яйця і додати до начинки для налисників майонез. 
На кукурудзяні млинці  викласти по 1-1,5 ст.л. начинки та загорнути.
Скласти кукурудзяні налисники з начинкою на деко застелене пергаментом і змащене маслом.
Змастити зверху сметаною- загорнуті кукурудзяні млинці з начинкою.
Посипати кукурудзяні млинці тертим сиром і  запікати кукурудзяні налисники 15 хвилин при 200 град.
Подавати кукурудзяні налисники запечені з начинкою гарячими. 







Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 12 Марта 2016
# 0

Кукурузные блины готовила, а начинку такую — никогда. Очередной твой рецепт полетел в мою КК! Спасибо, Инночка!

richinna 12 Марта 2016
# 0

я что-то кукурузные раньше не готовила,хотя кукурузу очень люблю! А начинка это из того что было в холодильнике))) больше похожа на салат и можна прото заворачивать в свежие блины и не обязательно запекать

Zmeychka 14 Марта 2016
# 0

так запеченными же вкуснее...

richinna 14 Марта 2016
# 0

таки да

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014