Проста,але смачна страва з простих продуктів та з мінімальною кількістю жиру.
Потрібно:
Картопля молода 600 г
Кефір(кисле молоко) 150 г
Спеції для картоплі 1 ч.л.
Картоплю відварити у підсоленній воді до напівготовності. Злити воду та порізати молоду картоплю на часточки.
Кисле молоко змішати зі спеціями,спеції можуть бути будь які.
Форму для запікання змастити олією. Картоплю змішати з кефіром та викласти у форму в один шар. Запікати молоду картоплю в кислому молоці при 180 град. 40 хвилин.
Також можете запекти молоду картоплю в кефірі разом з курочкою. Все просто і смачно з корисною і мінімальною кількістю інгредієнтів.
Комментарии
следить за комментариямиЯ б ще додала соєвого соусу)))
соусом я зверху поливаю,вже готову картоплю.
Очень вкусно Инночка! Я когда-то так запекала картошечку. Так, пока купить молодую картошку!
Спасибо,Лика! у меня еще старой картошки пол ведра,но молоденькой тоже хочется)))
В воскресенье у меня — пикник, твоя картошка - приглашена, отчитаюсь!