Намазка-паста з черемші

Автор: Oksana_sadova 25 Марта 2017
Намазка-паста з черемші
Сезон черемші продовжується!!!

Ингредиенты

  • яйця 3 шт.
  • плавлений сирок 180 г.
  • пучок черемші
  • сіль
  • жменя шпинату
  • хліб
Черемшу та шпинат дрібно нарізати.
Почистити сирочки.
Яйця відварити круто, остудити і очистити.

Через м'ясорубку або за допомогою блендера перетворити яйця, плавлений сир , черемшу та шпинат  в пасту.Додати сіль за смаком, перемішати до однорідності.
Підготувати хліб.
На хліб викласти  зверху намазку.
Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 26 Марта 2017
# 0

шпінат у мене тільки заморожений, мабуть, треба чекати свіжого.

Oksana_sadova 27 Марта 2017
# 0

Можна і без нього, я пробувала два варіанти, з шпинатом трошки ніжніша намазка виходить

richinna 29 Марта 2017
# 0

а в нас на ринку бабульки вже продають свіжий

Ксюша 27 Марта 2017
# 0

О! Что-то новенькое 

Oksana_sadova 27 Марта 2017
# 0

і дуже смачне

richinna 29 Марта 2017
# 0

Oksana_sadova 13 Апреля 2017
# 0

Zmeychka 11 Апреля 2017
# 0

Вкусная намазочка! Беру в КК и буду ждать пока мои черемша и шпинат взойдут и созреют Спасибо!

Oksana_sadova 13 Апреля 2017
# 0

Вона дуже смачна виходить

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014