Випічка буквально тане в роті та дарує яблучний аромат.
Ингредиенты
- яйця 2 шт.
- борошно 50 г.
- цукор ванільний 30 г.
- яблука великі 2 шт.
- розпушувач 1 ч.л.
- сир домашній 1 пачка
Цукор з яйцями збиваються в піну, потім додаємо борошно з розпушувачем (по ч.ложці) і ще раз добре збиваємо.
збиваємо до повного розчинення.
Яблука очищаємо та нарізаємо і
доємо до тіста. Перемішуємо.
Масу викладаємо в застелену пергаментом форму і випікаємо в попередньо розігрітій духовці.
Комментарии
следить за комментариямиСправді дуже ніжна на фото! І дуже "яблучна" !
Я дуже задоволена результатом, вийшла шарлотка ніжна та повітряна
Такая сырная и такая яблочная! Обожаю подобную выпечку!
Дякую