Омлет-рулет з начинкою

Автор: richinna 27 Декабря 2015
Омлет-рулет з начинкою
Тим,хто любить омлети, має сподобатися омлет-рулет з начинкою і спосіб його приготування.

Потрібно на одну порцію:

  • Яйця курячі 3 шт.
  • Молоко свіже 2 ст. л.
  • Сіль,перець за смаком
  • Вершкове масло 1 ст. л.
Для начинки можна використовувати все,що відповідає Вашому смаку і є в холодильнику))) 

В мене ковбаса молочна, перець болгарський. 

Все порізати мілким кубиком.
Сир моцарелла українська - тертий, зелений горошок -відварений, додати до ковбаси з болгарським перцем. 
Все вимішати.
Яйця збити з молоком і сіллю,перцем.
Довго не збивати,збиваємо як в єгипетському омлеті!!! 
На сковороді розтопити вершкове масло та вилити 2/3 збитих з молоком яєць. 
Далі все робимо  на повільному вогні.
Посипати омлет відразу начинкою,яку підготували.
Починаємо загортати омлет в рулет.  
Для цього краще використовувати широку лопатку, притискаємо легенько зверху.
Загортаємо в рулет і посуваємо омлет-рулет на середину сковороди,залишивши кінчик,як на фото!
Доливаємо в сковороду ще 1/3 частину,залишки збитих яєць з молоком.
Та продовжувати загортати омлет в рулет.
Підсмажити добре омлет-рулет з обох боків до бажаного кольору.
Подавати омлет-рулет з начинкою гарячим. 









Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014