До неподобства просто і до нестями смачно)))))))
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Ингредиенты
- Для овочевовершкового рагу(на порції): 1-2
- Часник зуба 2
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець солодкийшт 1
- Помідор або чері шт. 1 6-8 шт.
- Цукіні або кабачок 1 шт.
- Тім'ян,сіль,вода,оливкова олія
- Вершкове масло г 50-100
- Овочі мають бути молодими і свіжими.
- Порізати овочі приблизно як на фото або за бажанням.
Першим на сковорідку піде мілко порізаний часник.
Для того щоб часник не згорів потрібно:
на холодну пательню влити оливкове масло, додати часник і поставити на середній вогонь.
Як тільки часник прогріється, збільшити вогонь і додати картоплю та тім'ян, обсмажити 2 хвилини помішуючи.
Далі теж саме робимо з морквою дві хвилини і з болгарським перцем.
Додаємо цукіні і знову обсмажуємо з овочами 2 хвилини.
Головне все робити швидко на великому вогні,але слідкувати щоб овочі не згоріли і не розварилися в кашу)))
Долити до овочевого рагу чашку води або бульйону,щоб наполовину покрила овочі.Сіль. Дати покипіти 2-3 хвилини.
В саму останню чергу до овочів додати томати і вершкове масло.
Накрити кришкою.
Як тільки масло розпуститься і зрідниться з водою потрібно зразу вимкнути і подавати.
Але перед тим, як почати готувати овочі потрібно підготувати рибу і відправити її в аерогриль(духовку) готуватися.
Для риби в солі потрібно:
річкова форель,дорада,сібас
Лимон 1/4 шт.
перець,тім'ян
Сіль крупна -1 кг
яєчний білок 1-2 шт.
Білок збити з щіпкою солі в стійку піну.
Щоб перевірити чи білок такий як нам потрібний, треба перевернути ємкість догори дном, білок повинен триматися купи)))
Рибу очистити тільки всередині.
В живіт покласти лимон та траву.
На деко висипати 300-400 г солі,зробити подушку і викласти на неї рибу.
Сіль,яка залишилась змішати з білком і покрити зверху форель.
Голову і хвіст не покривати.
Запікати рибу при темп.235 град. 30-40 хвилин.
Білково-сольову кірку розбити молотком або ручкою ножа. Рибу почистити від шкіри та відділити філе.
Хочу зразу зауважити,що я знаю і пробувала три способи запікати рибу в солі.
1) сіль з білком
2) сіль з водою
3) просто чиста сіль
і щоб сказати, що смакові якості риби змінюються від одного зі способів, я не скажу!
Так що можете просто засипати сіллю і не гратися. Головне,щоб сіль не попала в живіт риби.
Смачна та ароматна страва!
Комментарии
следить за комментариямиЯка рибка аааа. Що ти все-таки спекла, дораду, сібаса або форель? А якщо немає аэрогриля?
в донном случае форель,но готовила и дораду и сибас. Мне больше всего нравится дорада. Если нет аэрогриля,используй обычную духовку или мангал.
рыба, как рыба А вот овощи в нежно-сливочном соусе и неперевареные -это что-то!
Когда то очень давно привез нам один поставщик стерлядь ... на пробу, так сказать... более того, он предложил свой рецепт ее приготовления.... как человек заинтересованый в продаже своего продукта, естественно мы ожидали супер рецепт от него.... делал он ее именно по твоему рецепту... соль с водой... сначала мы ужаснулись от количества соли, но потом поняли, рецепт и способ приготовления имеет право на жизнь... скажем так : — "вкусно, но не до крика мозга")).. к сожалению... при наличии мангала, глупо готовить рыбу в печке... и тем более по этой технологии...
мне нравится такой ленивый способ запекания рыбы из-за того, что ее не нужно чистить от чешуи! а если рыба только поймана(свежайшая) тогда даже не нужно чистить внутрености( я об окуне), как вариант для природы,главное не придавить желчь.