Паста з кукурудзою у ніжному вершково-сирному соусі

Автор: richinna 16 Мая 2017
Паста з кукурудзою у ніжному вершково-сирному соусі
Ніжне поєднання солодкої кукурудзи з сирно-вершковим соусом і базиліком. 
 Просто, швидко, дуже ніжно і смачно!

Потрібно на 3 порції:

  • Паста твердих сортів 300 г
  • Часник 3 зубч.
  • Кукурудза солодка варена (морожена) 300 г
  • Олія кукурудзяна(оливкова) 50 г
  • Сирок плавлений 100 г
  • Вершки 100 г
  • Базилік 1 в'язочка
  • Сіль за смаком
Пасту варити у підсоленій воді, недоварюючи до бажанного результату 2 хвилини.
Як правильно варити пасту? тут!
Олію нагріти разом з розчавленим часником. Як тільки часник почне віддавати аромат, вилучити його зі сковороди.
Додати до сковороди заморожену солодку кукурудзу та підсмажити 2 хвилини.  
Заморожену кукурудзу можна замінити консервованою.
Додати порізаний плавлений сир (хорошої якості) до кукурудзи та влити з каструлі в якій вариться паста 2-3 ст.л. води.
Коли сир розтопиться і стане однорідної консистенції влити вершки і перемішати.
Додати відварену пасту до сковороди і воду, в якій варилась паста для більш ніжної і шовковистої консистенції.
Перемішати пасту з соусом та прогріти 1-2 хвилини на дуже повільному вогні. 
Базилік подрібнити ножем або порвати руками.
Додати базилік до сковороди з пастою і кукурудзяно-вершковим соусом, перемішати і одразу вимкнути.
Подавати пасту з кукурудзою у вершково-сирному соусі з базиліком на прогрітих тарілках. 

Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 17 Мая 2017
# 0

Смакота! Скоро канікули, хочеться чогось незвичайно смачненького! Ну, крім  морозива, звичайно

richinna 17 Мая 2017
# 0

Дуже ніжний смак, особливо хто любить кукурудзу...ммммм...

konfairy 17 Мая 2017
# 0

А хто ж її не любить?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014