Пшенична каша "Артек" на сковороді.
Не пригорить, буде смачнішою ніж зварена традиційно та апетитно розсипатися)))
Потрібно:
- Пшенична крупа "Артек" 2 скл.
- Вода(окріп) 6 скл.
- Сіль,спеції за смаком
- Масло вершкове за смаком
На суху сковороду висипати суху пшеничну крупу з сіллю. Воду закип'ятити.
Смажити на розпеченій сковороді до зміни кольору, помішуючи, щоб не згоріла.
Влити повільно окріп до підсмаженої пшеничної крупи "Артек".
Накрити кришкою та готувати на повільному вогні до готовності.
Періодично помішуючи гарнір з пшеничної крупи.
Комментарии
следить за комментариямиА вот у меня эта каша всегда пригорала и благополучно "уезжала" на рыбалку! Выглядит так аппетитно, что придется завтра прикупить на рынке.
В хорошей сковороде не пригорит и в сковороде мешать легче, ну и плюс в обжарке большой
Я после твоего риса по-французски все каши в сковороде или в мультиварке готовлю и пшеничная — одна из самых частых и любимых
Мне очень понравилось обжаривать крупы-это вкусно!
Манку по моему рецепту,я так понимаю, ты еще не жарила ))))
http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/garnir-zagadka-9080.html#.V2wJEexkjDc