Салат-гарнір з булгуром і сирими печерицями смачний, ситний і поживний.
В цій страві крупний булгур не вариться, запарюється окропом.
А печериці маринуються в соєвому соусі та додаються в салат сирими.
Потрібно:
- Петрушка, зелена цибуля
- Печериці, помідор
- Булгур
- Сік лимону, оливкова олія, сіль, цукор, перець чилі
- Мікрогрін редису, мікрозелень люцерни, листя бегонії
- Соєвий соус
Запарити окропом булгур 1:2 накрити кришкою і залишити на 30 хв.
Печериці порізати мілким кубиком, додати соєвий соус і залишити маринуватися.
Всю зелень і мікрогрін крім люцерни подрібнити.
Чим більше зелені, тим краще.
Заправити соком лимону, цукром, сіллю та перцем.
Додати сирі печериці в соєвому соусі
Запарений і охолоджений булгур
Перемішати салат, полити оливковою олією.
Подавати холодний гарнір на мікрогріні люцерни або листях салату.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями