Вафлі з млинцевого тіста - гарна ідея на сніданок чи вечерю,
вони не є хрусткі, трішки нагадують оладки. Це смачно!
. Їх можна приготувати солодкими додавши какао з цукром та подати до столу зі сметаною та ягодами,як у мене сьогодні, або ж додати дрібку солі (замість цукру та какао) та подати до столу з яйцем та беконом.
Ингредиенты
- борошно пшеничне 150 г.
- какао 1 ст. л.
- яйце куряче 1 шт.
- молоко 240 мл.
- розпушувач тіста 1 ч.л.
- цукор 1-2 ст. л.
- олія рослинна 1 ст. л.
Змішати в мисці просіяне борошно з какао, розпушувачем та цукром.
Зробити в центрі заглиблення і влити туди молоко та яйце. Все гарно перемішати за допомогою вінчика, щоб не було грудочок.
Тісто по консистенції нагадує сметану.
Залишити тісто на 15-20 хвилин.
Вафельницю змастити олією, розігріти і викладати по дві столові ложки тіста по центру, випікати на сер. потужності близько 3 хв.
Готові вафлі подавати з ягодами, або збитими вершками, або з шоколадом до кави (чаю).
Я подавала до столу зі сметаною та полуницею. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиммм... як смачно!
Дякую)
с какао не готовила вафли, попробую. Спасибо за рецептик.
я також частіше без какао, це для різноманітності ))
Аааа...какая красота...нет слов...супер!!!!