Яблучно-вівсяні оладки

Автор: Oksana_sadova 26 Марта 2017
Яблучно-вівсяні оладки
Я сьогодні знов готувала смакоту від  Вікторії Попін. Аромат неймовірний коли смажаться ці корисні та поживні оладки.

Ингредиенты

  • борошно 110 г.
  • вівсяні пластівці 90 г.
  • розпушувач 1 ч.л.
  • цукор 4 ст. л.
  • кориця 1,5 ч.л.
  • яйце 1 шт.
  • молоко 250 мл.
  • велике яблуко 1 шт.
  • олія для смаження

В глибокій мисці змішати  борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, цукор і корицю. Ретельно перемішати.


Яблуко почистити та натерти на тертці.
  Збити яйце з молоком.
Обережно помішуючи, поступово влити молоко до сухих інгредієнтів. Добре перемішати, але не занадто довго. Додати натерті яблука та ще раз швидко перемішайте. 
У Вас вийде доволі рідке тісто. Накрити посуд харчовою плівкою та поставити у холодильник на 30 хвилин.
Тісто дістати з холодильника та добре перемішати. Розігріти пательню на середьому вогні, додати невелику кількість  олії. Викладати оладки на пательню. Смажити порціями та не викладати відразу занадто багато.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 26 Марта 2017
# 0

молоко обов'язково свіже чи можна кисле також?

Oksana_sadova 26 Марта 2017
# 0

свіже

SvetlanaAnikanova 26 Марта 2017
# 0

Люблю такие оладьи. И вкусно и полезно.

Oksana_sadova 27 Марта 2017
# 0

Дякую

konfairy 26 Марта 2017
# 0

Смачно, і є одна ідея... З мене — звіт!

Oksana_sadova 27 Марта 2017
# 0

Супер Чекаю з нетерпінням

Zmeychka 11 Апреля 2017
# 0

Смачно!

Oksana_sadova 13 Апреля 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014