Треба перевезти хворого, який не встає

Елена17 27 Марта 21:51

Добрий вечір. Скажіть, кому доводилося перевозити хворого, який не встає? Як це можна зробити. Мені треба бабусю перевезти у інше місто. Але вона після інсульта, не встає. А перевезти треба якнайшвидке. 

Комментарии (3)
Artem13 27 Марта 21:55 #

Спочатку треба стабілізувати хворого, щоб він був транспортабельний. А після інсульту діє правило "золотої години"  - якщо після інсульту впродовж години буде надана медична допомога, то шанси на одужання є. 

Василий911 27 Марта 21:58 #

Добрий вечір. Треба спитати в лікарні. Вони вам скоріше щось порадять. А тут, на форумі, ви лиш час встрачаєте. Сподіваюсь, ваша бабуся зараз у лікарні. Бо з таким не можна вдома.

Бажаю вашій бабусі скорішого одужання. А вам - терпіння.

Пушкарева 27 Марта 22:09 #

Знаєте, я би вам порадила звернутися до Med103  https://med103.com/   Це медична команія, яка займається перевезенням хворих. У ниє є спеціальний транспорт з усім необхідним медичним сучасним обладнанням. У машині вас буде супроводжувати лікар, який за потреби зробить все, що треба.

Я з ними знайома, бо ми перевозили нашу бабусю. У неї перелом шийки бедра. Їй навіть рухатися зараз не можна, не те що вставати. 

Ви можете зайти на сайт - там є уся необхідна інформація. Дзвонити їм можна цілодобово. Так що не зволікайте - дзвоніть їм та домовляйтеся. Бо рідні - це найдорожче. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014