Ніжна та ароматна варена картопля запечена з тім'яном,коріандром та лимоною цедрою.
Заапашна картопелька в кожусі!
Потрібно:
- Картопля (середня) 1 кг
- Сіль за смаком
- Коріандр(мелений) 1 ч.л.
- Тім'ян(сухий) 2 ч.л.
- Цедра лимону 1 шт.
- Олія 100 мл
Картоплю вимити щіткою.
Варити біля10 хвилин в соленій воді, до напівготовності.
Воду злити та підсушити картоплю декілька секунд на вогні,щоб вода повністтю випарувалася з каструлі.
Влити олію та підкинути декілька раз,щоб картопля змастилася олією.
На деко викласти картоплю та запікати до готовності,перевернувши один раз.
З одного лимону зняти жовту цедру.
Додати до олії яка залишилась в каструлі цедру лимону,коріандр та тім'ян. Все перемішати.
За 3-5 хвилин до готовності картоплю змастити ароматною сумішшю та запікати ще 3-5 хвилин, не більше!
А тепер уявіть собі аромат...ммммм....
Подавати варену картоплю запечену в кожусі з ароматними травами та лимоною цедрою гарячою!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямияка апетитна картопелька, цікаво спробувати, з лимоною цедрою ще не готувала)
якщо проїлась картопля з часником, спробуйте замінити часник цедрою лимону дуже смачно і ароматно
Я теж готую частенько з лимоном и часником, це дуже смачно!