Швидка паста з мідіями у вершково-часниковому соусі.
Потрібно на 4 порції:
- Паста 400 г.
- Мідії 400 г.
- Вершки 100 ЛМ
- Вершки 100 мл.
- Топлене масло 1 ст. л.
- Петрушка 2 ст. л.
- Часник 1 ч.л.
- Сіль, сок лимону за смаком
- Мікрогрін люцерни 50 г.
Відварити пасту до стану аль-дентеу підсоленій воді. В глибокій і широкій сковороді на маслі прогріти петрушку і часник, додати мідії і вершки.
Варити 1-2 хвилини.
Додати відварену пасту і 2 ст.л. води з пасти.
Перемішати, прогріти 1 хвилину.
Подавати в глибоких прогрітих тарілках.
Окропити пасту з мідіями соком лимону, прикрасити мікрозеленню люцерни.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями