Чому раніше так не готувала? Навіщо окремо варити пасту? Забруднювати зайвий посуд?...
Бо, виходить не просто паста з соусом, а паста насичена і просочена смаками інгредієнтів, які знаходяться в сковороді.
Це не просто паста у вершково-сирному соусі, а ще й з брокколі, кукурудзою, базиліком і тощо... та відтінками післясмаку...
Готується дуже просто,оночасно соус і паста, і швидко, рівно стільки скільки потрібно часу для приготування пасти.
Бо, виходить не просто паста з соусом, а паста насичена і просочена смаками інгредієнтів, які знаходяться в сковороді.
Це не просто паста у вершково-сирному соусі, а ще й з брокколі, кукурудзою, базиліком і тощо... та відтінками післясмаку...
Готується дуже просто,оночасно соус і паста, і швидко, рівно стільки скільки потрібно часу для приготування пасти.
Комментарии
следить за комментариямиОчень вкусное, семейное такое блюдо. Для выходного дня, когда вся семья за столом- очень хороший вариант. Спасибо.
На здоровье!
Иннуш, как просто и изысканно! Ты — гений! А твоя идея с кукурузой к пасте просто находка! С пармезаном у нас сложновато, но привезу на неделе из столицы (надеюсь, не слопаю по дороге)
Я-генийСпасибо,моя Дорогая!