Смачний теплий салат-гарнір з буряка, який добре підходить до м'яса, риби та птиці як гарнір-салат, а також смакує як самостійна страва.
Потрібно:
- Буряк (мілкий) 1 кг
- Бальзамічний оцет 3 ст. л.
- Олія соняшникова нерафінована 3 ст. л.
- Майоран сушений 1 ч.л.
- Сіль за смаком
- Суміш перців, духмяний перець(мелений) за смаком
- Майоран сушений 1 ч.л.
- Бринза овеча 100 г
Бурячки добре вимити щіткою та викласти на фольгу блискучою стороною до буряків,загорнути у фольгу та запікати в духовці 30-40 хвилин до готовності.
Почистити бурячки та порізати на 2-4-6 частин.
Додати до запечених буряків олію (можна взяти оливкову) та
бальзамічний оцет,перемішати.
Посипати буряк майораном, сумішшю та духм'яним перецем.
Все добре вимішати і залишити салат-гарнір на 5 хвилин.
Подавати теплий салат-гарнір з буряка посипавши овечою бринзою.
Смачного!
рецепт на конкурс для ТМ "Жменька"
Комментарии
следить за комментариямиСупер, бурячки це моя тема, дуже корисно для здоров'я)))
Саме так,дякую!
Дуже люблю страви з бурячками, смачно та дуже корисно
ми з чоловіком теж обожнюємо салати з буряка
Какой бейби-бурячок
А что вне конкурса?
Ага,это такой уродил в супермаркете
На конкурс у меня еще будут рецепты Это же простой,но очень вкусный и полезный салат-гарнир хотя я не против,можно и на конкурс
Дякую
Хороший салат!
Дякую!