Смачне і корисне блюдо!!!
Ингредиенты
- шпинат свіжий 300-400 г.
- часник(зубці) 1-2 шт.
- спеції за смаком
- сік лимона 1 ст. л.
- оливкова олія
- крихта хлібна 2 ст. л.
- сир твердий (натертий) 3-4 ст. л.
Шпинат опустити в киплячу підсолену воду на 1-2 хвилини.Відкинути на друшляк і обдати холодною водою.
Шпинат добре віджати і крупно нарізати.
На сковорідці підігріти олію і додати крупно нарізаний часник.
Додати до часнику шпинат, сіль, перець, мускатний горіх, лимонний сік, перемішати, 1-2 хвилини протушкувати все разом.
Підготувати крихту та сир.
У змащені маслом формочки викласти протушений зі спеціями шпинат,
Запікати
в попередньо розігрітій до 200-210 ° C духовці близько 10 хвилин.
Комментарии
следить за комментариями