Капусту потрібно вибирати маленького розміру. Почистити її, перерізати на половину і вирізати качан. Відварити капусту. Злити воду і залишити, щоб капуста остигла. Залити капусту водою з сіллю (на 1 л. води 1 ст. л. солі). Вичавити часник через часникодавку і посипати кмином. Залишити її на 2-3 сутки. Подавати поливши олією і оцтом, зверху можна додати ще 1 зубчик часнику. Пропорції беріть до смаку. Наприклад я роблю завжди великий баняк. В мене приблизно 10 - 15 шт маленьких капустин, 4-5 л. води, 2 головки часнику і 3-5 ст.л.кмину.
Комментарии
следить за комментариямиУра, "пелюстки" У меня как раз капуста маленькая уродилась! Обязательно завтра сделаю!
Смачного!