Може на перший погляд і дивне поєднання, але дуже цікавий і смачний салат з печінкою тріски, сиром горгонзола, виноградом, кедровими горішками, червоною солодкою цибулею та з мікрогріном: соняшника, гречки, гороху і цибулі.
Потрібно:
- Печінка тріски 1 б
- Червона цибуля 1
- Мікрогрін мікс ( гречка, горох, соняшник, цибуля) 100 г
- Кедрові горішки 30 г
- Сир горгонзола 50 г
- Виноград 70 г
- Сік лимону, гірчиця в зернах, сіль: за смаком)
В бокали розкласти пів банки печінки тріски, додати тонко нарізані напівкільця солодкої цибулі. Зверху посипати мікрозеленню соняшника.
Сир горгонзола або дор блю подрібнити на мілкі кусочки і викласти на мікрогрін соняшнику.
Зверху викласти мікрозелень гречки.
Посипати кедровими горішками і викласти розрізаний навпіл виноград.
Зверху викласти залишки печінки тріски і мікрогрін горошку.
Змішати олію з печінки тріски з сіллю, соком лимону і гірчицею. Полити салат.
Завершити приготування мікрозеленню цибулі.
Подавати салат з печінкою тріски, горгонзолою, виноградом і мікрогріном- охолодженим.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями