Дуже цікавий та смачний соус... майже "песто"... по-українськи))) підійде до кабачків,цвітної капусти та овочів гриль, м'яса, риби,дерунів, спагеті, салатів та просто як намазанка на хліб.
Дуже цікавий та смачний соус... майже "песто"... по-українськи))) підійде до кабачків,цвітної капусти та овочів гриль, м'яса, риби,дерунів, спагеті, салатів та просто як намазанка на хліб.
Склад: Часник- 1 головка Горіх грецький - 1 ст. Петрушка- 1/2 пучка Кріп- 1 пучок Зелена цибуля- 2 шт. Шпинат- 30 г Сіль,перець Сметана ( домашній майонез)- на вибір |
Все без майонезу чи сметани,перебити в чаші блендера до однорідної маси. Горіхи мають стати пастоподібними, виділити "олію і молоко"! |
Додати до зеленої маси сметану чи майонез та добре вимішати. |
Подавати зелений горіхово- часниковий соус одразу. Якщо соусу забагато, то потрібно заправляти майонезом чи сметаною тільки частину,а решту зберігати в холодильнику. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВзяла взяла в КК! Украинский песто!
Супер! Попробую на основе Бешамеля такое повторить. Люблю соусы пожиже.
ок,расскажешь, что получилось
Оце так по мені
на здоров"я!
Вкусный соус!С картошечкой запечённой самое то!
мы с дерунчиками и с мясом-книжкой употребляли, а муж еще и на хлеб мазал к супу)))))
Хороший соус
срочно хочу попробовать)забираю в КК
попробуйте обязательно!