Одразу обмовлюсь, що для фарширування підійде нетільки судак — це може бути скумбрія чи форель, наприклад. Страва виходить ніжна і пікантна одночасно.
Одразу обмовлюсь, що для фарширування підійде нетільки судак — це може бути скумбрія чи форель, наприклад. Страва виходить ніжна і пікантна одночасно.
Кількість інгридієнтів дуже залежить від розміру риби. Оцініть скільки для Вашої рибки знадобиться сиру перемішаного з зеленню в рівних пропорціях. А загалом нам потрібно: Тушки судака Твердий сир Зелень Лимон Часник |
Сир ми натремо і перемішаємо з нарізаною зеленню (кріп+петрушка) |
Рибу помиємо, натремо улюбленими спеціями до риби, змастимо оливковою олією |
Наріжемо лимон тонкими скибочками Часник поділимо на зубчики і кожен зубчик притиснемо пласким боком ножа, щоб часник потріскався і краще віддавав свій аромат |
Фаршируємо рибу сумішшю сиру та зелені, вкладаємо всередину зубчики часнику, зверху рибу обкладаємо лимоном |
Загортаємо в фольгу і ставимо в духовку приблизно на 40 хвилин |
Смачного! |
Комментарии
следить за комментариямиОчень-очень вкусно, спасибо большое за рецепт